UNIZO Startersservice

Een onderneming starten? Dat doe je met hulp van UNIZO Startersservice
Een eigen onderneming starten is een heel ontwikkelingsproces. Bij UNIZO Startersservice hebben we alles in huis om jou te helpen. Een team van gespecialiseerde adviseurs en professionals staat klaar om je bij te staan met raad en daad.  Denk je er aan om je eerste stappen als ondernemer te zetten, dan staan wij voor je klaar. Samen met jou gaan we voor meer én sterker ondernemerschap!

Van je idee … naar je ondernemingsplan … tot je eigenlijke start
Ben je op zoek naar alle geschikte en correcte informatie over het starten van een onderneming? Dan ben je bij UNIZO Startersservice aan het juiste adres. Bij ons vind je alles op één plaats.  Zoek je liever zelf? Onze website zet je op de juiste weg. Je kan je vragen zelfs meteen rechtstreeks stellen aan onze adviseurs.

Ik twijfel nog…
Geen probleem. Je bouwt immers ook geen huis zonder een goed plan. Informatie en advies kan je krijgen in één van onze 24 kantoren in Vlaanderen. In onze regiokantoren hebben we een ruim aanbod aan infosessies, events, persoonlijk advies en zoveel meer. Wij bieden een oplossing op maat van jouw ondernemingsidee. En dat alles met de juiste deskundigheid en ervaring. Neem dan gerust met ons contact op of schrijf je in op een van onze activiteiten.