December is Winkelhiermaand!

December is Winkelhiermaand! Ter vervanging van onze geannuleerde Winkelhierdag in maart en om onze lokale handelaars te steunen bij de relance, roepen we de hele maand december uit tot Winkelhiermaand! We vragen consumenten om tijdens de aankopen voor Sint, Kerst en eindejaar bewust te kopen bij ondernemers van hier. Maak je kenbaar als winkelhier! https://www.unizo.be/campagnemateriaal-winkelhier Lees verder December is Winkelhiermaand!

UNIZO heeft het ‘Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Par Hazaar, in Hasselt.

UNIZO heeft het ‘Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Par Hazaar, in Hasselt. Kathleen begon 7 jaar geleden met haar grote passie: leder! Voordien had zij een top carrière in sales en marketing maar een burn out en nood aan betere work life balance deden haar stilstaan bij wat haar écht blij maakt: creativiteit in combinatie met werken met leder. Die passie voor leder kreeg ze … Lees verder UNIZO heeft het ‘Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Par Hazaar, in Hasselt.

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken? Ben jij ondernemer in Hasselt? Wil jij je inzetten voor een ondernemersvriendelijk beleid in onze stad Dan zijn we opzoek naar jou! Bij je lokale afdeling UNIZO Hasselt ontmoet je collega-ondernemers en vergroot je jouw netwerk. Een ondernemersvriendelijk beleid in onze stad, dat is waar we samen aan bouwen. Met activiteiten en infosessies brengen we ondernemers samen. Vlot bereikbare ondernemingen, … Lees verder Kom jij ons team versterken?

Hasselt, Dé Vlaamse gaststad voor Weekend van de Klant 2020

Hasselt, Dé Vlaamse gaststad voor Weekend van de Klant 2020 Voor het vierde jaar op rij organiseren Comeos en UNIZO het Weekend van de Klant. Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober werken handelaars, steden en gemeenten samen om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen vol leuke acties en evenementen. Dit jaar werd Hasselt uitgekozen als Vlaamse gaststad voor dit unieke shopweekend. Hasselt zal zowel … Lees verder Hasselt, Dé Vlaamse gaststad voor Weekend van de Klant 2020

De Hasseltbon. Komt ook digitaal!

De Hasseltbon. Komt ook digitaal! De Hasseltbon is voorlopig enkel nog als papieren versie te koop. Vanuit UNIZO Hasselt hebben we de vraag gesteld aan schepen Rik Dehollogne om deze ook online beschikbaar te maken. We geloven sterk in het potentieel van de Hasseltbon, als stimulans voor de lokale handel. Als deze makkelijker aan te kopen is, en niet enkel tijdens de openingsuren van de … Lees verder De Hasseltbon. Komt ook digitaal!