HASSELTSE CHOCOLADEHUIS BOON VERKOZEN TOT LIMBURGSE HIB’ER VAN HET JAAR

HASSELTSE CHOCOLADEHUIS BOON VERKOZEN TOT LIMBURGSE HIB’ER VAN HET JAAR Chocoladehuis Boon uit Hasselt is door ondernemersorganisatie UNIZO verkozen tot Limburgse HIB’er van het jaar. Patrick Mertens en Inge Lijnen volgen Studio Mattes van Charlie Martens op. HIB staat voor Handmade in Belgium. “Het doel van deze onderscheiding is om makers en ambachtsmannen en -vrouwen in de kijker te plaatsen. Vanuit UNIZO Limburg willen we … Lees verder HASSELTSE CHOCOLADEHUIS BOON VERKOZEN TOT LIMBURGSE HIB’ER VAN HET JAAR

Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Patrick van Gelooven van bakkerij/ijssalon van Gelooven.

UNIZO Limburg heeft het ‘Handmade In Belgium’-label in Stad Hasselt uitgereikt aan Patrick van Gelooven van bakkerij/ijssalon van Gelooven. Zaakvoerder Patrick van Gelooven ontving uit handen van Bart Lodewyckx en Steve Jacobs , voorzitter Unizo Hasselt , het Handmade In Belgium – UNIZO. Bakkerij van Gelooven is gespecialiseerd in het vervaardigen van typisch Limburgse vlaaien. De Limburgse vlaai en ouderwets opgerolde broden zijn uniek omdat … Lees verder Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Patrick van Gelooven van bakkerij/ijssalon van Gelooven.

Opheffing verbod op verkoop alcoholische dranken : verdwijnen van pestreglement zorgt terug voor gelijk speelveld (persbericht)

Opheffing verbod op verkoop alcoholische dranken : verdwijnen van pestreglement zorgt terug voor gelijk speelveld UNIZO Hasselt is tevreden dat het verbod op de verkoop van alcoholische dranken tijdens evenementen opgeheven wordt. “We hebben reeds meerdere jaren gevraagd om dit verbod af te schaffen en zijn verheugd dat het nieuwe stadsbestuur hier werk van maakt”, zo stelt Steve Jacobs, voorzitter van UNIZO Hasselt.  “Dit verbod … Lees verder Opheffing verbod op verkoop alcoholische dranken : verdwijnen van pestreglement zorgt terug voor gelijk speelveld (persbericht)

Unizo Hasselt schenkt bijna 100-jarige middenstandsvlag aan het Stadsmus

Unizo Hasselt schenkt bijna 100-jarige middenstandsvlag aan het Stadsmus Steve Jacobs, voorzitter UNIZO Hasselt en Rob Lambrechts, bestuurslid, hebben een bijna 100-jarige oude vlag van de Stad Christen Middenstandsbond overhandigd aan het Stadsmus. De zijden vlag met prachtig borduurwerk is vermoedelijk gemaakt in de jaren ’20 bij het ontstaan van een handelaarsorganisatie in Hasselt. Deze organisatie is vele jaren later overgegaan in het NCMV het … Lees verder Unizo Hasselt schenkt bijna 100-jarige middenstandsvlag aan het Stadsmus