Sticky berichten

Cashflowbegeleiding voor 10 Hasseltse KMO’s

Cashflowbegeleiding voor 10 Hasseltse KMO’s Ontcijfer je cijfers  Ben je een kmo-ondernemer uit Hasselt met liquiditeitsproblemen? Stel je dan kandidaat voor één van de tien kosteloze begeleidingen die focussen op jouw dagelijkse geldstroom, een project i.s.m. Stad Hasselt. Door de coronacrisis stellen we vast dat de financiële gezondheid van heel wat van onze zelfstandigen en kmo’s stevig achteruitgaat. Uit diverse bevragingen blijkt dat vooral de … Lees verder Cashflowbegeleiding voor 10 Hasseltse KMO’s

UNIZO heeft het ‘Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Diane Pacholski.

UNIZO heeft het ‘Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Diane Pacholski. Diane is gediplomeerd Meester in de Juweelkunst. Sinds 2005 werkt ze vol passie aan haar werk in haar eigen atelier en winkel. Haar verworven kennis gebruikt ze steeds om unieke onderwerpen te vervaardigen. Door alles in eigen beheer te houden, vanaf het eerste ontwerp tot het volledige afgewerkte juweel, kan ze een hoge kwaliteit garanderen … Lees verder UNIZO heeft het ‘Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Diane Pacholski.

December is Winkelhiermaand!

December is Winkelhiermaand! Ter vervanging van onze geannuleerde Winkelhierdag in maart en om onze lokale handelaars te steunen bij de relance, roepen we de hele maand december uit tot Winkelhiermaand! We vragen consumenten om tijdens de aankopen voor Sint, Kerst en eindejaar bewust te kopen bij ondernemers van hier. Maak je kenbaar als winkelhier! https://www.unizo.be/campagnemateriaal-winkelhier Lees verder December is Winkelhiermaand!

UNIZO heeft het ‘Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Par Hazaar, in Hasselt.

UNIZO heeft het ‘Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Par Hazaar, in Hasselt. Kathleen begon 7 jaar geleden met haar grote passie: leder! Voordien had zij een top carrière in sales en marketing maar een burn out en nood aan betere work life balance deden haar stilstaan bij wat haar écht blij maakt: creativiteit in combinatie met werken met leder. Die passie voor leder kreeg ze … Lees verder UNIZO heeft het ‘Handmade In Belgium’-label uitgereikt aan Par Hazaar, in Hasselt.

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken? Ben jij ondernemer in Hasselt? Wil jij je inzetten voor een ondernemersvriendelijk beleid in onze stad Dan zijn we opzoek naar jou! Bij je lokale afdeling UNIZO Hasselt ontmoet je collega-ondernemers en vergroot je jouw netwerk. Een ondernemersvriendelijk beleid in onze stad, dat is waar we samen aan bouwen. Met activiteiten en infosessies brengen we ondernemers samen. Vlot bereikbare ondernemingen, … Lees verder Kom jij ons team versterken?